Omelet met verse kruiden

Ingrediënten

  • 2 biologische eieren
  • 1/4 zak rucola
  • verse peterselie
  • verse bieslook
  • gedroogde of verse rozemarijn
  • 1/4 paprika
  • 1/2 middelgrote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 tl kerrie poeder
  • 1 el olijfolie

Benodigdheden

  • Pan
  • Spatel

Bereiding

  • Snij de paprika en de ui in kleine blokjes.
  • Snij vervolgens de verse peterselie, verse bieslook, rozemarijn en knoflook heel fijn.
  • Doe 2 eieren in een glazen kom en voeg hier alle kruiden, groenten en kerriepoeder aan toe.
            Klop het geheel met een garde in 30 seconden tot het luchtig wordt.
  • Verwarm 1 el olijfolie in een pan, doe het mengsel met ei en groenten in de pan en doe
            de deksel op de pan.
  • Zet het op laag vuur en bak het 5 à 6 minuten gaar, draai vervolgens het ei om en bak de
            andere kant 3 à 4 minuten.
  • Nog even goed kijken of het ei gaar is. Eet smakelijk!