Ben je te dik, ga dan meer sporten en minder eten. Dat is wat er vaak wordt geroepen. Was het maar zo simpel. Dan waren er vast veel minder mensen met overgewicht. Bij de meeste mensen met overgewicht en obesitas hebben de overtollige kilo’s echter een heel andere oorzaak: een verstoring in de hormoonhuishouding. Die verstoring moet eerst opgelost worden, wil je kunnen afvallen. De belangrijkste vraag is: hoe doe je dat?

Ronduit misleidend is het, de veronderstelling dat de oorzaak van overgewicht alleen maar zit in de hoeveelheid calorieën die je binnen krijgt. Door onze focus op calorieën, missen we in veel gevallen de echte oorzaak: verstoring van ons hormoonsysteem.

Deze hormonale verstoring zorgt niet alleen voor overgewicht, het veroorzaakt ook hongergevoel. Met de juiste manier van leven en eten pak je niet alleen de oorzaak van overgewicht aan, je hebt ook minder honger. 

Wil je een paar kilo’s kwijt en wil je weten wat echt gezonde voeding is? Ik help je graag bij het bereiken van je doelen. Geen algemeen advies, maar een persoonlijk advies gericht op jouw situatie. Je leert tijdens mijn programma tegen overgewicht o.a. weer te eten zoals de natuur het bedoeld heeft: onbewerkte, natuurlijke voeding. Erg lekker, dat ook nog!

 

Gratis kennismaken

 

“Op weg naar een verandering voor altijd”

 

Het programma bevat de volgende onderdelen

Uitgebreid intake consult

Het programma start met een uitgbereid intake consult om de oorzaak van uw overgewicht bloot te leggen

Persoonlijk voedingsadvies

Het programma bevat persoonlijke voedingsconsulten.
Momenten waarop er samen met u wordt gekeken naar jouw situatie,
jouw lijf en jouw wensen.


Map

U krijgt een eigen map met extra informatie zodat het programma efficienter werkt.


Bloedwaarden

Om een beter beeld te krijgen van u situatie, werk ik op basis van bloedonderzoek en indien nodig ontlastingsonderzoek.