Nu écht eten!

 

Als je gezonder wilt leven – of als je gezonder moét leven –, pak dan je voeding aan! Stap over op écht eten, en wel nú. Nu écht eten houdt in: onbewerkte, natuurlijke voeding, passend bij de mens als organisme. Dat is wat ons gezond maakt en gezond houdt. Ons moderne westerse voedingspatroon staat daar ver vanaf. Nu écht eten herstelt de balans in je binnenste.

Herstel de balans in je binnenste.

 

Welvaartsziekten

De overvloed aan bewerkte producten verstoort ons hormoonsysteem. Veel welvaartsziekten zoals diabetes type 2, hart- en vaataandoeningen en obesitas, worden hierdoor veroorzaakt. Veel welvaartsziekten zijn met een ander voedingspatroon te voorkomen en vaak te verhelpen (Kijk bij Nú echt afvallen).

 

Signalen …

Geeft je lichaam signalen dat je het anders moet gaan doen dan je tot nu toe gedaan hebt? Een hoge bloedsuiker? Hoge bloeddruk? Hoog cholesterol? Of – iets heel anders – heb je spijsverteringsklachten? Een opgeblazen gevoel? Verstopping? Winderigheid? Een opgezette buik? Dat betekent dat je toe bent aan nu écht eten.

Je voelt je fitter, vitaler, gezonder.

Conditie verbeteren

Het is trouwens beter om niet te wachten tot je ziek wordt! Dus wil je het zover niet laten komen en denk je erover om over te stappen op een beter voedingspatroon? Dan is het een kwestie van nu écht eten. Dat geldt ook als je (sportief) beter wilt presteren, of ‘gewoon’ je conditie wilt verbeteren.

Immuunsysteem

Nu écht eten versterkt je immuunsysteem. Je weerstand tegen ziekteverwekkers wordt veel en veel hoger. Je merkt dat het werkt. Je voelt je fitter, vitaler, gezonder. Doordat je je lichaam nu écht eten aanbiedt, voelt het zoveel beter dat je niet meer terug wilt naar je oude patroon.